Volwassenen

JE TENNISSPEL ONTWIKKELEN VOOR IEDERE LEEFTIJD!

Training voor beginnende volwassenen
Voor beginnende spelers is training ontzettend belangrijk. Als je begint met tennis is het belangrijk dat je zo snel mogelijk spelbeleving hebt. Het kunnen spelen van een rally is dan het eerste doel van de training. Een rally is minimaal 3x overspelen. Daarnaast is het leggen van de technische basis essentieel voor het krijgen van spelbeleving en uiteraard het voorkomen van blessures. Als je die facetten onder controle hebt, wordt het ook leuker om deel te nemen aan evenementen en activiteiten op de club. Dan blijf je dus ook lid van de vereniging en het allerbelangrijkste onderdeel komt dan ook om de hoek, spelplezier. Bij Tennis for You gaat het om spelplezier!


Training voor gevorderden volwassenen

Bij het trainen van gevorderden spelers wordt gewerkt vanuit het individuele speltype. Gevorderden spelers hebben een eigen stijl van spelen en die respecteren wij! Wij proberen binnen de speelstijl van de speler verbeteringen aan te brengen die bijdragen aan zijn/haar manier van spelen. Karakter en persoonlijke voorkeur bepalen het speltype van een speler en daar dragen wij ons steentje aan bij.

 

De dooddoener: “ Ik ben te oud, mij kun je niets meer leren”, daar gaan wij niet in mee! We weten uit de praktijk dat leeftijd geen rol speelt, maar dat iedere speler zijn spel kan verbeteren zolang de motivatie en het enthousiasme er is. Wij besteden dan ook uitgebreid aandacht aan het vaststellen van de spelkwaliteiten van het individu, om de trainingen optimaal te laten verlopen.

×

Hallo!

Start hier een chat via WhatsApp of stuur een email naar info@tennisforyou.nl

× Hallo, kan ik je helpen?