Voorspeeldag Tennis for You – TV Vierhoeven

VOORSPEELDAG TENNIS FOR YOU – TV VIERHOEVEN

 

Vind jij tennis de aller leukste sport en zou je wel elke dag op de baan willen staan dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Op 20 februari 12:00 – 14:00 uur organiseert Tennis for You in samenwerking met TV Vierhoeven een event voor alle jeugdleden van de bij Tennis for You aangesloten verenigingen die graag prestatief tennis willen spelen en hiervoor meerdere keren per week willen trainen. Dit event is voor kinderen die spelen in rood, oranje, groen en geel.

 

Door de prestatieve kinderen van de verschillende verenigingen samen te voegen in homogene trainingsgroepen gaan we elkaar versterken om samen  een zo hoog mogelijk speelniveau te behalen. Dit zijn de cluboverstijgende trainingen.

 

De groepen zullen bestaan uit minimaal 6 pers. (2 banen) en maximaal 12 pers. (3 banen).
Per seizoen kan er gerouleerd worden met trainers. Roulatie zal gaan tussen Bart van Nassau, Jeroen Melsen, Xira van Benten, Mitchar Moens. Het streven is 2 trainers per lesgroep: 1 van Tennis for You & 1 van Vierhoeven.

 

De duur van een training bedraagt 90 minuten waarvan een gedeelte gebruikt zal worden voor het ontwikkelen van conditionele vaardigheden.

 

De trainingen worden gegeven op de banen van een bij Tennis for You aangesloten vereniging afhankelijk van de groepssamenstelling.

 

Dit event is bedoeld als selectiemoment evenals een inventarisatie naar geïnteresseerden voor de cluboverstijgende trainingen.

 

Ben jij de juiste persoon en wil jij je 100% inzetten om een zo hoog mogelijk niveau te bereiken? Meld je dan nu voor 13 februari aan!
Locatie: Wouwse Tennisvereniging

 

*De cluboverstijgende training is een extra training naast de reguliere (selectie)training op eigen vereniging. 

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Hallo!

Start hier een chat via WhatsApp of stuur een email naar info@tennisforyou.nl

× Hallo, kan ik je helpen?